EPDM Spuitlijm

EPDM SPUITLIJM: VERKRIJGBAAR IN SPUITBUS & DRUKVAT SPUITSYSTEEM

Onze EPDM spuitlijm is een vertrouwde EPDM contactlijm in een drukvatverpakking van 22 liter (en 750ml spuitbus), speciaal voor het verlijmen van EPDM dakbedekking. Deze speciale EPDM spuitlijm heeft een hoge vastestofgehalte, een erg duurzame hoge lijmkracht en is volgens de strenge kwaliteitseisen speciaal ontwikkeld voor onze EPDM dakmaterialen. Ons drukvat spuitsysteem vergemakkelijkt bovendien uw werk op het dak, doordat u geen compressor en/of elektriciteit nodig heeft.

Het drukvat spuitsysteem wordt al jaren gebruikt in diverse branches, zoals interieurbouw en meubelstoffering. Er zijn meerdere systemen op de markt, met opvallende verschillen in de technische specificaties. De meeste systemen zijn niet geschikt voor gebruik met EPDM dakbedekking. Voor het verlijmen van EPDM dakbedekking is het een erg handig systeem, maar gebruik op het dak vraagt wel om een hogere duurzame hechtkracht en temperatuurbestendigheid. Dit omdat een dakvlak in de volle zon zeer heet kan worden!

Rubberdakbedekking.nl levert als totaalleverancier haar eigen speciale EPDM spuitlijm in een handig drukvat spuitsysteem. U loopt met deze topkwaliteit EPDM spuitlijm dus geen risico's betreffende duurzame kwaliteit en fixatie, speciaal ontwikkeld voor alle soorten EPDM dakbedekking en is Kiwa BDA getest!